Oświadczenie Wiktora Żółcińskiego w sprawie Andrzeja Czumy

Szanowni Panstwo Dochodzą mnie informacje ze Pan Andrzej Czuma nie miał nic wspólnego z RSP POMOST ??? A sprawa ma się tak (krótko) , kiedy zrobił Pan Czuma zadymę w Chicago próbował także w innych Stanach USA. Zadzwonił do mnie i powiedział mi że w organizacji dzieje się źle .Krzysztof RAC …i tu padaja kalumnie na Ś.P. Krzyśka założyciela RSP POMOST .

Bylem wtedy i po dzien dzisiejszy jestem v-ce Koordynatorem Pomost i jednoczesnie Koordynatorem na Stan Arizona. Zaproponował mi pan Czuma funkcje vice prezesa jego Pomostu!!! Odpowiedzialem mu że jestem w jednym POMOŚCIE z Krzyśkiem , Subczyńskim ,Sromkiem , Jarmakowskim, Jonakiem, Kiernikiem, Szaleckim, Kryńskim, Koziołem, Buchholzem, Skowronem, Koperskim. Wielu innych przepraszam ze nie wymieniłem bo nie o to chodzi . Panie Andrzeju Czuma narobił Pan jakiejś nie parzonej herbaty to teraz trzeba to wypić. Stanowczo popieram kolegę Jarmakowskiego który dąży do prawdy i broni dobrego imienia tej największej Polonijnej Organizacii. Nie ma miejsca dla rozbijaczy specjalistow od niszczenia POLONII

Wiktor Zółcinski